zondag 12 augustus 2012

Oud linnen

en blogpauze...

Onlangs kocht ik bij Altijd Vrijdag Brocante twee prachtige oude kussenslopen. Beiden zijn versierd met heel erg mooi kant en eentje heeft zelfs een handgeborduurd monogram...
Ik heb voor alletwee kussens op maat gemaakt en deze niet al te veel opgevuld, zodat ze toch een beetje plat blijven.
De kussens liggen nu overdag te pronken op ons bed, 's avonds gaan ze er af en als het bed de volgende dag weer is opgemaakt, gaan de kussens er weer op...
Momenteel ontbreekt het me een beetje aan inspiratie en vooral aan puf om dagelijks blogs te lezen en steeds nieuwe posts te plaatsen.
Ik loop op zo veel andere dingen flink achter, moet nog heel erg veel foto's nabewerken, een hele stapel post opruimen en ik wil heel graag weer eens lekker een paar boeken lezen...
Ik heb nog een heleboel klusjes waar ik maar niet aan toe kom en dingen die ik wil maken...

Daar ga ik me de komende tijd dus eerst eens lekker op storten...
Ik neem dus even een blogpauze. Ik zal echt regelmatig bij jullie blijven lezen en zo nu en dan een reactie achterlaten, maar voorlopig even een heel stuk minder...

Ik wens jullie allemaal een heel fijne nieuwe week,
tot later...

Lieve groet,
Mirjam

30 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze mooi geworden en een goed idee om ze 's avonds aan de kant te leggen, dan doen wij ook met een paar sierkussens!

  Begrijpelijk dat je het bloggen even wil laten voor wat het is, maar eerlijk...ik ga je wel missen hoor, want een post zonder een reactie van jouw kant komt alleen voor als je op vakantie bent! Maar dat geeft ook aan hoeveel tijd je er in steekt om bij iedereen te reageren! Dus geniet er maar goed van (maar niet wegblijven hoor)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kussens, Mirjam.
  Geniet lekker van je blogpauze dan kan je accu weer opladen. Tot later!
  Groetjes,
  Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha lieve Mirjam,

  Wat een mazzel om van die prachtige romantische kussenslopen tegen te komen,die met het fijne kant of haakwerk die ik tegen kom zijn vaker al wel ergens aan het slijten of kapot,gebruik ze nog wel ook voor de sier op ons bed......maar bij elke voorzichtige wasbeurt hoop ik dat ze het nog 'n keertje redden.
  Soms zet ik ze rechtop en druk ik voorzichtig met de zijkant van hand er een knikje in, net als mijn Duitse oma altijd deed met haar grote Duitse kussens(80x80)gevuld met dons,ik vond het als kind altijd al zo mooi staan.

  Dus jij gaat lekker aan de slag met achterstallige zaken en andere leuke dingen doen,moet ook gebeuren ja...

  Bloggen is en blijft leuk maar er gaat idd veel tijd inzitten en zeker als je net als jij zó trouw bij jou volgers reactie achter laat en interesse toont voor wat de ander bezighoud en doet. Petje af daarvoor!!!


  Mirjam ik wens je veel succes en plezier met je bezigheden en tot een volgende keer maar weer....
  Liefs,XXX
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mirjam,

  ik begrijp precies wat je bedoelt... bij mij is het de laatste tijd ook even vlug een post plaatsten, even vlug bij de blogs kijken die ik volg en hup hup weer vlug door naar het volgende op mijn lijstje(s)...
  Er gaat ook zoveel tijd in zitten om bij iedereen een reactie achter te laten (helemaal als ze die woordverificatie niet uitgeschakeld hebben, dan heb ik er al geen zin meer in;-)
  Gelukkig is het geen verplichting die dagelijks vervuld moet worden, daarvan hebben we er allemaal al genoeg. Het moet een moment van ontspanning en inspiratie zijn. Dus als jij dat even ergens anders in zoekt/vindt.. Halleluja!!! Geniet lekker en doe gewoon waar je zin in hebt! maar zal je wel een beetje missen ;-)

  Lieve groet,

  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige slopen heb je op de kop getikt. Staat zo mooi op bed. Ik heb er ook vaak een sierkussen opliggen.

  Je hebt groot gelijk dat je een pauze neemt. Voor alles is een tijd, dus ook voor dingen die blijven liggen of die dingen die je ook graag wilt doen. Als je trouw bent in het bloggen, en dat ben je, dan kost het veel tijd.
  Heel eerlijk zeg ik wel dat ik je zal missen, want je hoort er zo helemaal bij.
  Dus ik hoop dat je ter zijner tijd weer terugkomt!

  Geniet Mirjam, van de dingen die je gaat doen!

  Liefs,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo begrijpelijk Mirjam, op dit moment heb ik wel inspiratie, maar gewoon geen tijd om overal langs te gaan, ik hou het even bij de bekenden:) om te reageren...dus ga maar heerlijk je ding doen en we weten dat jij toch wel ergens meeleest!
  Je slopen zijn heel mooi, wat is dat oude linnen toch altijd mooi.

  Genieten hoor!

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent zo trouwe reactiegeefster... of zoiets hh. inderdaad kost bloggen tijd. ga lekker je dingen doen en laat ons zien wat je maakt. Prachtige slopen trouwens. heerlijk wit met kant. mijn favourite..fijne avond. groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kussens, erg leuk zo op het bed. Heel begrijpelijk hoor, even een blogpauze, herkenbaar voor ons 'oude' blogsters:) En je bent zo trouw in je reacties, ik weet hoeveel tijd dit kost. En ben ook regelmatig selectief met reageren, zeker als ik weer aan het werk moet... Lekker even andere dingen doen en de accu opladen, en straks met een hoofd vol ideeën weer leuke posten maken. Maar ik ga je wel een beetje missen, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Romantisch bed heb je zo Mirjam, leuk!

  En neem lekker even een pauze want dit is zo herkenbaar, je hebt af en toe even tijd voor jezelf nodig, geniet ervan en ik zeg gewoon tot gauw.

  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey Mirjam

  Prachtige kussens, hou ik van...

  Geniet maar heerlijk van je blogpauze, nu heb ik weer wat meer tijd om te bloggen maar éénmaal terug aan het werk staat het bloggen weer op een laag pitje.
  Ik geniet telkens weer van je berichtjes en leuke posten, ik zal je wel missen.

  Veel liefs
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. prachtige kussens zeg heel erg mooi ...zou zeggen neem lekker de tijd voor jezelf geniet en doe lekker even de dingen die je energie geeft... van deze kant een fijne week en geniet lekker ven je blogpauze ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Miriam, jouw kussen zijn werkelijk prachtig en ze staan zo mooi op het bed......neem lekker even een pauze dat heb ik ook moeten doen, het werd allemaal een beetje te veel....dus lekker even aan jezelf denken....fijne week en lieve groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi je sierkussens, staat zo prachtig op je bed.
  Bloggen kost tijd, veel tijd en soms komt het er gewoon niet van om overal te reageren. Elke dag heeft maar 24 uren en daar moeten we goed mee omspringen en goed verdelen.
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Mirjam,
  prachtige kussens heb je op bed liggen, ben zelf ook van plan om zelf kussens te gaan maken en deze zijn echt heel mooi. En een blogpauze nemen is af en toe gewoon nodig, heb net zelf een paar maanden niet geblogt maar nu heb ik er weer helemaal zin in.
  Neem lekker een pauze en kom even helemaal tot jezelf dan zien we je daarna wel weer verschijnen.
  Lieve groet, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtig zijn je kussens, even een pauze nemen is soms nodig doe lekker rustig aan en we zien je wel weer.

  Groet en een fijne week, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lieve Mirjam,
  Iedereen heeft af en toe een pauze nodig en het bloggen moet leuk blijven, toch?
  Ik zal je lieve berichtjes missen maar wens je een heerlijke blog pauze. Geniet ervan!
  Veel liefs Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Mirjam,
  Wijs besluit om even een pauze in te lassen. Als de inspiratie er niet is én er liggen andere dingen op je te wachten, dan wordt bloggen een kwestie van moeten. En dan is het minder leuk, toch?!!
  Straks, met het wisselen van het seizoen, krijg je weer andere sferen en dan komt de inspiratie vanzelf.
  Tot dan!
  Vriendelijke groeten,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Prachtig zijn je kussens Mirjam....Deze zoek ik ook al een tijd en ik ga zeker even op hun site kijken, je weet maar nooit ...Je sprei vind ik ook heel erg mooi staan en past precies bij je kussens..Gewoon even een pauze op zijn tijd nemen om weer nieuwe inspiratie te krijgen hoor...Ik heb het bloggen ook een poosje op een laag pitje gezet en ben nu weer helemaal terug en met plezier.Wij zien je wel weer verschijnen en doe lekker rustig aan.
  Vele lieve groetjes...ELLY.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooi dat oude linnen, heb het tijdens de vakantie veel gezien in Frankrijk. Niet handig om op te slapen, haha, wij hebben ook kussens die we 's avonds van bed afhalen en 's ochtens weer neerleggen. Manlief wordt helemaal simpel van dat gesleep.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Mirjam,

  Prachtige romantische kussentjes zeg! Als ik ze zo bij je zie realiseer ik me dat ik misschien ook eens op zoek moet gaan!

  Geniet van de blogpauze, rust heerlijk uit.

  Liefs,
  Maïsha

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een prachtige aankoop, zelf ben ik ook gek op oud linnengoed! Zelf loop ik (ivm vakantie) ook behoorlijk achter met het lezen en reageren, maar het is ook eigenlijk te mooi weer om te computeren ;) Geniet van een pauze en succes met alle klusjes! Wil je mij nog even laten weten wanneer de omslagdoeken binnen moeten zijn, mijn moeder heeft er inmiddels een aantal klaar!

  Lieve groet,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Schitterend die mooie kussenslopen, ben ik wég van, en zo leuk dat jij ze ook gewoon écht neer legt. Ik heb de afgelopen maand geen minuut tijd gehad om te bloggen, ben vandaag even wat aan het 'bij' lezen, maar de tijd die daar in gaat zitten is eigenlijk een beetje te gek. Je moet gwoon lekker even een tijdje niet kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Prachtige, romantische kussens! Jammer dat je even pauze neemt, je bent altijd zo trouw dat ik je zeker zal missen! Maar ik spreek je vast wel op fb :) succes en veel plezier met wat je de komende weken wilt doen!!
  Lieve groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Af en toe gewoon even lekker om een blogpauze te hebben, accuutje opladen, inspiratie op doen en daarna weer verder te gaan. Tot snel weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Inderdaad soms heb je dat eens nodig, even wat rust en het bloggen op een laag pitje. Zelf heb ik dat ook regelmatig nodig en dan gaat het achteraf weer beter.
  Nog een fijn blogpauze.
  Liefs Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Neem je tijd Mirjam dat overkomt ons allemaal ,de blog is zo een beetje een apart wereldje maar het belangrijkste is je eigen leven daar het bloggen neem je tijd en intussen doe je weer wat inspiratie op groetjes ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ja hoor.. ook hier elke avond het 'gezeul' met de kussens die er af en de volgende morgen er weer op gaan. Maar het stáát zo leuk ;o)

  Neem trouwens lekker de tijd voor jezelf. Jij bent prio nummer één hé? En wij? Wij wachten wel hoor ;o) En denken aan je. Steeds als ik in mijn breipatronen boek het kindermutsje tegen kom... ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi Mirjam,

  Net weer even genoten van je blog!
  Ik probeer zelf ook weer wat vaker te bloggen.

  Succes met al je "beslommeringen"!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik kom ff buurten om je een fijn weekend te wensen!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hoi Mirjam,

  Dank je wel voor je gezellig berichtje op mijn blog. Leuk om er weer een van jou te lezen. Ik hoop dat je nog even geniet van je vakantie. Het weer werkt in iedergeval mee :-)!

  Je nieuwe kussenslopen zijn prachtig! Ik ben er ook altijd naar op zoek, maar het lukt mij zelden om ze te vinden.

  Fijne avond!

  Liefs van Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie,
Lieve groet, Mirjam