donderdag 3 september 2015

Littlez

Vorige week vrijdag plaatste ik nog een post, maar daarna heb ik niets meer van me laten horen. Ook niet bij jullie op jullie blogs. Ik ben behoorlijk druk geweest.
Eerst vierde ik natuurlijk het afgelopen weekend mijn verjaardag, samen met Ben die al in april jarig is geweest. We kookten lekker eten en bakten lekkere cakes en een taart en hadden een heel mooie middag/avond met familie en vrienden.

Verder ben ik bijzonder druk geweest omdat ik onlangs, samen met Laura, mijn eigen bedrijfje ben begonnen. Jullie hebben er al wat van gezien, als je mij op facebook en instagram volgt.

Little things for little ones

We maken en verkopen klein spul voor kleine mensjes. Bandana-bibs, boxkleden, baby-dekentjes en ook een klein beetje kleding. 
Heel druk bezig dus met het maken van de collectie.


Een deel ervan staat al online op onze website Littlez en in onze etsy-winkel Etsyshop.


Het is een heel spannende tijd voor ons, en ook heel erg druk. Ook omdat ik ernaast ook nog heel hard samen met Sanne aan de slag ben om haar collectie van Morrigan's op peil te krijgen en houden. Ze heeft tijdens het afgelopen Castlefest heel goed gedraaid en half september staat er al weer een nieuw evenement op stapel; de Elf Fantasy Fair in Arcen. De rekken moeten dus weer vol.

Jullie zullen begrijpen dat ik daardoor niet zo trouw bij jullie langs kan komen. Vaak ben ik aan het eind van de dag best wel moe, maar ik doe mijn best om dit spoedig weer lekker op te pakken.

Dus als ik er na vandaag weer even niet ben, dan weten jullie wat ik aan het doen ben... juist, dan zit ik weer achter de naaimachine.


Alvast een heel fijn weekend,
Wij gaan er even tussenuit, lekker een weekend naar Brugge met broer en schone zus.

Liefs,
Mirjam


36 opmerkingen:

 1. Super. Wat een ijver. Heel veel succes samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar gaan inderdaad heel veel uren inzitten. Veel succes met jullie bedrijf en natuurlijk ook veel plezier aankomend weekend!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe tof !!! Ik zit niet (meer) op Facebook, dus het was me een beetje ontgaan dat je zelf een bedrijfje hebt opgericht. Ik wens je veel succes !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke leuk, Mirjam! Je bent echt ijverig geweest en dat ook nog voor een eigen label! Daar mag je echt trots op zijn. Ik wens je heel veel succes. Dat gaat vast goed komen.
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje Mirjam wat goed ik lees natuurlijk al heel lang bij je maar ik denk wel eens waar haalt ze de energie vandaan. Wat ben je een ijverige bezige bij, gefeliciteerd hoor met je bedrijf. En dan ook nog voor je andere dochter zoveel naaien SUPER de meiden mogen trots zijn op z'n moeder. Zelf heb ik de opleiding coupeuse en costumière gedaan jaren geleden al, maar daar doe ik op het moment helemaal niets meer mee. 20 jaar terug maakte ik al mijn kleding zelf zit nu nog zelden op de naaimachiene alleen voor een los naadje of een klusje voor de kids. Geniet van je weekend in Brugge heel veel plezier. Grote groet Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, mooie spulletjes maken jullie, wat een ondernemingslust :)
  Ik wens jullie heel erg veel succes toe met jullie bedrijfje maar dat komt vast helemaal goed.
  Fijne avond, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een uitdaging Mirjam, maar ontzettend leuk om al die kleine spulletjes te maken!
  Er gaat natuurlijk behoorlijk wat tijd zitten in de opstart, begrijpelijk dat je daar nu mee bezig bent.
  Ook de mooie kleding die je dochter maakt, met hulp van jou bezige handen, ziet er zo mooi uit.
  Ik hoop voor jou en jullie dat het allemaal goed gaat lopen, heel veel succes.
  Tussendoor kijk ik gewoon wat je op Instagram plaatst, dat is toch wel een snelle manier van even iets delen, nooit geweten dat het zo leuk was.

  Liefs,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte proficiat Mirjam, met jullie eigen, nieuwe bedrijf!!! Echt super dat jullie de stap gewaagd hebben :) Wat ik hier zo voorbij zie komen ziet er echt superstrak en lief uit, dit gaat vast echt een succes worden! Ik wens jullie een goeie verkoop toe en vooral veel plezier met het bedenken en maken van al die lieve cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een project Mirjam! Eigenlijk verbaast het me helemaal niet hoor, zoveel creativiteit en pit dat er in jou schuilt zag ik nog maar zelden! Veel succes met LITTLEZ! ≧◠‿◠≦✌
  Ik wil je ook alsnog een fijne verjaardag wensen! (❛‿❛✿̶̥̥) Leuk dat je die zo gezellig met man, familie en vrienden hebt kunnen vieren.
  Lieve groet, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Druk,druk,druk......
  maar zolang het leuk blijft moet je er vooral mee doorgaan.
  Nou moest ik even opzoeken waar die bandana- bibs voor dienen,
  maar inmiddels weet ik het.
  Ben nog uit de tijd van de slabbertjes met lintjes en teksten van maandag,dinsdag,woensdag etc.
  Die diende om kleertjes te beschermen tijdens het eten, hapje op slabbertjes af, maar in de kwijl periode van tandjes doorkomen was de dikste badstof slab nog niet absorberend genoeg als ik me het goed herinner.

  Succes met de verkoop!!!

  Fijn weekeind in Brugge!!!

  Liefs,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk Mirjam, veel succes met je bedrijf.
  Geniet van je vrije Weekend in Brugge.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had er idd al over gelezen Mirjam: wat spannend allemaal! Ik kan me voorstellen dat je dan geen tijd hebt om te bloggen laat staan nog bij ons te reageren! Het zij je vergeven hoor!! Veel succes met je Littlez!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mirjam wat een leuk idee , jullie eigen bedrijfje .
  Ik wens jullie heel veel succes . Ik kan het heel goed begrijpen dat je veel om handen hebt en er niet toe komt aan het bloggen .
  Geniet vooral van het weekendje Brugge, een prachtige stad .
  Lieve groet ,christel , Garcya's place

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd, wat een uitdaging, maar dat gaat vast goed komen. Wat je laat zien, is prachtig.
  Veel succes.
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Niet alleen creatief maar jullie hebben ook ondernemersbloed. Heel veel succes met het nieuwe bedrijf, en eerst nog een paar fijne dagen in Brugge toegewenst!
  groeten, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk zeg, heel veel succes samen...Veel plezier in Brugge.

  Liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow, best een hele uitdaging hoor om een bedrijfje op te starten. Het logo en de spulletjes zien er alvast héél leuk uit. Begrijpelijk dat er veel van je tijd in steekt. Wat heb je creatieve dochters! Lijkt me super om samen de schouders onder zo'n project te zetten. Veel succes. Een heerlijk weekendje in "Brugge die scone" lijkt me een mooi vooruitzicht om naar het weekend toe te gaan. Groetjes van Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd Mirjam met dit leuke bedrijfje! Wat een leuke dingen heb je gemaakt en wat goed dat je deze uitdaging aangaat.
  Een heel fijn weekend in Brugge
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ooh Mirjam, wat geweldig! Je hebt een winkel!
  Ik zit niet op Facebook enz, dus ik had het nog niet gezien.
  Maar van harte gefeliciteerd.
  Zoveel creativiteit van jullie verdient ook wel wat meer aandacht.
  En geef je aandacht gewoon aan wat je het belangrijkst vindt. Ik vind het fantastisch wat je allemaal met je dochters doet.
  Heel veel succes en ook een mooi weekend in Brugge!

  Veel liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Je bent zeker druk Mirjam, maar wel heel mooi hoor wat jullie maken en fijn dat het met je andere dochter ook zo goed gaat. Geniet maar van je weekend Brugge, dat heb je na alle drukte wel verdiend!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Lieve Mirjam,
  Wat verras je me weer. Ontzettend leuke winkel hebben jullie. Je zult al heel wat kilometers hebben gemaakt op de naaimachine. En al je eerste order binnen!
  Mijn man zegt ook wel eens, waarom begin je geen etsyshop, maar ik zie een beetje op tegen het gedoe van al die pakjes verzenden. Voorlopig richt ik me op een hobbymarkt.
  Een heel gezellig weekend gewenst, even iets anders dan de naaimachine.

  Lieve groet
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zoveel creativiteit samen, dat gaat helemaal goed. Gezellig om dit samen met je dochters te kunnen doen!
  Eerst even lekker opladen in Brugge, geniet ervan!
  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heel veel succes! En ook veel plezier in Brugge!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik wist nog niet dat je een eigen bedrijf was begonnen! Wat stoer en goed van jullie! Succes achter de naaimachine en heel veel plezier in Brugge. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Echt leuk om dit samen te doen..jullie maken zulke leuke spulletjes!! Geniet van jullie weekend...leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh wat leuk zeg! Hartstikke leuke dingen maken jullie. Ik zal aan jullie denken de volgende keer als ik een baby-cadeautje nodig heb. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Het is mij ontgaan dat je een eigen bedrijfje had. Wat leuk Mirjam. Ik hoop dat jullie heel veel succes hebben en mocht ik iets nodig hebben denk ik uiteraard aan jullie.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Jij bent een bezige bij en bij je dochters valt de appel niet ver van de boom. Wat leuk om zo met je meiden te kunnen samenwerken. Veel succes en een heel fijn weekend in Brugge, mooie stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een ontzettend leuke projecten ben je aan het doen met je dochters. Succes daarmee! En veel plezier vandaag in Brugge, gezellig zo'n dagje samen uit. Levert vast weer mooie plaatjes op. Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat ben je druk Mirjam, heerlijk om er dit weekend even tussenuit te gaan, lekker van genieten!!
  En zo leuk dat je dit samen met je dochter begonnen bent, veel succes!!

  Liefs, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hallo Mirjam, nogmaals gefeliciteerd met jullie web-winkel ik wens jullie heel veel succes toe met het maken van al die mooie dingen. Ik kom gauw een keertje kijken bij je. Geniet van je weekend en lieve groetjes van mij, mam.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Mirjam veel succes met jullie web winkel...mooie spulletjes...
  geniet van Brugge en van het weekend
  Liefs kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een prachtige mooie spulletjes maken jullie, ik weet zeker dat dat een succes gaat worden!
  Liefs, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Nogmaals Van Harte Gefeliciteerd Mirjam! Wat zijn jij en je dochter ontzettend ondernemend. Petje af! Ik hoop dat jullie winkel een groot succes wat. Als ik zo zie wat jullie maken gaat dat vast en zeker lukken!

  Fijne week!

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Gefeliciteerd..wat een leuke dingen allemaal..
  Je bent echt een lieve drukke bezige bij he ??
  Heel veel succes met jullie onderneming..
  Groetjes Chris

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie,
Lieve groet, Mirjam