zondag 25 september 2016

Weetje(s)

Onlangs werd ik door Petra genomineerd voor het "one lovely blogaward". Dankjewel Petra, ik vind het heel lief dat je aan mijn blog hebt gedacht.
Het is de bedoeling dat ik nu 7 weetjes over mezelf aan jullie vertel, maar ik vrees dat jullie, na ruim 5 jaren bloggen, al heel veel over mij weten.

Maar jullie wisten nog niet dat....

Ik ben pasgeleden lid geworden van een wandelclub, waar het de bedoeling is dat ik 3 keer in de week ga wandelen. Mijn doel is om fitter te worden en een bepaald niveau te handhaven, waarmee ik makkelijk 25 km kan lopen. De laatste langere wandeling (van 25 km) vond ik best weer zwaar


Ik, net als Petra, ook iets heb met nette stapeltjes, zoals handdoeken, theedoeken en slopen... Ik strijk altijd alles... Gestapeld linnengoed dus, heerlijk!Ik gek ben op kostuumdrama's, zoals Downton Abbey, helaas is die serie afgelopen na 6 seizoenen. Maar ook films of miniseries zoals Pride & Prejudice of Jane Eyre vind ik super mooi.


Ik ben tweeënhalf jaar geleden gestopt met roken, heb het heel netjes volgehouden, maar ben wel ongeveer 15 kilo aangekomen in die tijd. En nu probeer ik uit alle macht om weer van die kilo's af te komen, ben er zelfs voor bij de Weight Watchers gegaan (al ruim 3 kilo kwijt...)


Ik kwam dus tot 4 weetjes, lijkt mij wel weer even genoeg zo haha...

Ik nomineer hierna iedereen die ook wat weetjes wil vermelden... Zo leren wij je weer wat beter kennen, en dat is alleen maar heel leuk.

Ik wens jullie allemaal een heerlijke zondag, de zon schijnt, wat willen we nog meer.
Veel liefs,
Mirjam

21 opmerkingen:

 1. Ha,ha, wat heb jij een leuke interesses. En je houdt van fotograferen en de foto's zijn prachtig. Kan natuurlijk niet tegelijk met het groepje wandelaars, kom je nooit meer thuis. groetjes en liefs Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke weetjes. Zoals je weet (waarschijnlijk) heb ik ook wel wat met wandelen :D Ik ben ook secretaris van de Rotterdamse Wandelsportvereniging. Ook 3 jaar gestopt met roken... En mocht je ooit je eigen nette stapeltjes zat zijn, dan ben je van harte hier uitgenodigd hoor. Ik wens je een fijne zondag! Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke weetjes , Mirjam . Dat je gestopt bent met roken vind ik super !
  En hoedje af voor die lange wandeltochten .
  Fijne zondag nog
  Christel , Garcya's place

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke weetjes en sommige heb ik ook maar dat wandelen beslist niet net als je fietstochten -mag al blij zijn als ik de 5 kilometer haal!
  Succes met je doelen en fijne wandelingen.
  Gezellige zondag
  groetjes, Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke weetjes. Succes met de wandelclub.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi, wat leuk Mirjam! Dat wandelen en afvallen vind ik echt knap van je, super!! Eigenlijk moet ik ook... ;o) Wie weet trek je met deze weetjes nu wel over de streep, bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gezellig om dit over jou te lezen. Petje af voor de lange wandeltochten die jij maakt!! Mijn verstand zegt ook altijd dat ik meer zou moeten wandelen maar dat quiltvirus neemt altijd de overhand. Aansluiten bij een club zou het misschien wat vergemakkelijken. Ik strijk ook altijd alles, hou dus ook van nette stapeltjes in de kast!
  Fijne zondag!
  Groetjes, Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke weetjes!
  Wandelen is leuk en ontspannend maar 25 km zou voor mij echt veel te ver zijn, dat doe ik liever met de fiets😊 En dan ook weer 25 km terug via een andere route.
  Succes met het afvallen.
  Fijne zondag.
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha Mirjam, leuk om te lezen. 25 kilometer wandelen, hartstikke knap! Zelf lig ik na 3 kilometer al op apegapen vanwege mijn zwakke rug. Strijken is ook niet mijn ding, jammer dat je niet in de buurt woont, ik heb regelmatig een flinke stapel B&B strijkgoed waar je je lekker op uit kan leven :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow wat stoer om zoveel te gaan en kunnen wandelen! Hier zie ik vaak wandelaars lopen en ben daar best jaloers op, maar helaas is dat voor mij niet weggelegd. Maar ik wens je succes met je streven en de kilo's! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Stoer van je Mirjam, om lid te worden van een wandelclub. Ik wil deze winter het wandelen ook opvoeren, ben zelfs van plan om weer te gaan zwemmen zodat mijn conditie voor het wandelen beter wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat goed dat je zoveel wandelt en 25 kilometer, dat vind ik heel veel. Strijken doe ik sinds mijn RSI klachten zelden tot nooit meer en dat bevalt goed, aangezien het mij toch lukt om er glad bij te lopen ;-). Je feiten hebben toch nog nieuwe wetenswaardigheden opgeleverd ;-).

  Fijne avond Mirjam! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke weetjes! En wat knap dat je gestopt bent met roken, jammer van de kilo's maar zo te horen ben je al goed op weg! En pfoe, 25 kilometer lopen dat is niet niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha wat leuk. Dat je fan van Downtown Abbey bent dat wist ik, die passie delen we. Jammer dat het afgelopen is!
  En ik wist dat je wandelde maar dit zijn flinke etappes die je doet, knap hoor. Succes met de weightwatchers trouwens!
  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk om te lezen! Leuk die foto met alle nette stapeltjes. Ik zou dat ook wel willen, maar heb geen zin om ze iedere keer te strijken (ben daar zeg maar niet zo dol op ;-)). Goed dat je bent gestopt met roken en gelukkig heb je zo te lezen een goede manier gevonden om van je extra kilo's af te komen, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk om weer wat nieuwe dingen over jou te weten te komen. Die stapeltjes, daar ben ik wel een beetje jaloers op! En Downton Abbey daar heb ik ook van gesmuld! Er is een Spaanse versie; Grand Hotel ook zo mooi. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow Mirjam, 25 km. Petje af hoor! Ook voor het stoppen met roken. Met het strijken krijg je mooie stapeltjes linnengoed en verbrand je ook nog calorieën.
  Fijne week, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke weetjes .........ken ik je nog beter ;) 3 maal per week wandelen, knap hoor. Ben ook ooit begonnen maar ben alweer afgezakt...;) Als je nog goed dieet tips hebt ;) op wandelen na dan...;) kortom.....weer genoeg om over te bloggen.

  Heerlijk in de herfst.

  Fijne avond

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zo leuk om dat van jou te weten! Drie maal wandelen: petje af hoor! (hoewel ik vorige week een dame van 75 sprak die 80 km had gelopen...ik dacht die zit hier wat te verzinnen maar het was echt waar: de hele nacht ook door!!)
  En dat je nog veel strijkt!! Grrr....wat heb ik daar een hekel aan! Dus zo weinig mogelijk, haha!

  groetjes Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie,
Lieve groet, Mirjam