donderdag 21 december 2017

Winters landschap

De sneeuw is al weer even weg, maar omdat vandaag de winter officieel begint neem ik jullie toch nog even mee naar vorige week.
Ik bracht toen Ben, zoals gebruikelijk wanneer hij weer gaat werken, naar Den Helder. Hij rijdt er dan zelf heen, zodoende kon ik onderweg wat foto's maken.


Maar op de terugweg kun je langs het Noordhollandskanaal eigenlijk nergens stoppen dus heb ik het deel tussen Schoorl en Alkmaar op de ventweg gereden. Daar kun je om de 10 meter stoppen als je wilt, er was bijna geen verkeer en ik had mooi de gelegenheid om hier en daar wat foto's te maken. Wat ben ik toch gek op besneeuwde weilanden met schapen...

Ik heb er echt van genoten. Inmiddels is de sneeuw allang weer verdwenen, en we moeten nog maar afwachten of we het nog een keer krijgen deze winter. Maar dit nemen ze niet meer van ons af.

Heel fijne laatste dagen voor Kerstmis,
liefs,
Mirjam

9 opmerkingen:

 1. Fantastische "hollandse" landschappen! Mooie reclame voor Nederland in de winter! Ik heb toch een heel klein beetje medelijden met die schaapjes maar dat zal wel ongegrond zijn zeker? Aan jullie ook alvast een heel fijn eindejaar. Lief, Kris.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn weer super!
  Heel fijne dagen, Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat was het fijn he? Ik hoop op nog meer van dit soort dagen. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh jaa.. zo herkenbaar, dat foto's willen maken onderweg! Slim dat je de ventweg hebt genomen, het leverde prachtige plaatjes op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Was mooi he de sneeuw.....hele fijne geniet dagen liefs Ria x ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoewel ik ook groot fan ben van de bossen, houd ik heel erg van het Noord Hollandse landschap (gelukkig maar want ik woon er midden in :)). Wie weet in februari nog een keer sneeuw? Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterende foto's, Mirjam. Ik hou van dit open landschap. De foto met de elektriciteitsmast vind ik het mooist.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Altijd een prachtig gezicht, schaapjes in de sneeuw. Ik kan daar zo van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف
  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie,
Lieve groet, Mirjam